Sidma Romania - Steel Service Center

Compania

SIDMA S.A. este o companie greacã, deţinând poziţia de leader în ţara de origine în domeniul comerţului şi deservirii primare în ceea ce priveşte procesarea materialelor de oţel-carbon. Compania dispune de două centre de procesare, unul în Salonic şi unul în Atena. Activitatea de comerţ şi procesare primară din rulou este concentrată pe trei categorii principale de produse, diferenţiate prin formă: produse plate, lungi şi produse din sârmă.

Cei doi mari producători ai Sidenor Group, dedicaţi produselor lungi, respectiv Sidenor Steel Industry S.A. şi produselor plate, respectiv Stomana Industry Bulgaria sunt nume de referinţă în ceea ce priveşte calitatea produselor noastre.

SIDMA ROMÂNIA este afiliatã a SIDMA S.A., iar relaţionarea cu grupul grec Viohalko nu este întâmplatoare.

SIDMA ROMÂNIA are o tradiţie îndelungatã, experienţa relevantã şi know-how-ul necesar pentru dezvoltarea activitãţii de comerţ şi procesare. Flexibilitatea, încrederea transferatã partenerilor şi dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung cu clienţii şi furnizorii sãi au creat setul de principii de ghideazã activitatea încã de la înfiinţarea grupului în anul 1931.

Sidma Romania - Steel Service Center Str Oxigenului 2, Sat Căldăraru, Comuna Cernica, Jud. Ilfov 077035
Tel: +4 021 20.90.270, Fax: + 4 021 20.90.115
office@sidma.ro

© Copyright 2019 Sidma Romania SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN